Presentació del bloc

octubre 22, 2010 de
File under: Comunicació, Presidència 


Quan emprenem un viatge, i començen una nova aventura, ens agrada recordar els moments viscuts, aprendre dels nostres errors i ensenyar els nostres encerts, agrair als nostres companys de ruta el seu suport, la seva col.laboració i la seva participació en el full de ruta.

Mentre dura el trajecte relatem els succesos, les vivències. Com els grans navegants escrivim el nostre quadern de bitàcola, de treball. A la bitàcola és on guardem el nostre dia a dia, hi guardem la nostra història passada, present i futura. La història ens descobriex tal i com som. No amaguem res.

Benvolguts membres de l’Associació de Mares i Pares del Col.legi Sagrada Família-Horta, aquí us presentem el quadern de bitàcola de l’AMPA: el nostre “bloc”, el de tots.

Sigueu benvinguts. Ara, ja tenim un nou canal de comunicació que haurem d’anar omplint, tots plegats, amb el relat del nostre viatge, amb les activitats que anirem desenvolupant una darrera l’altra. Des de la Junta Directiva volem i desitjem que el bloc sigui un punt de referència, un punt de trobada de les famílies, una eina que permeti una major col.laboració, un més gran suport i un mitjà que permeti més participació a tots els pares.

Vivim en un món cada vegada més “online”. La Junta está convençuda de que calia donar aquest pas endavant. Hem d’aprofitar els avantatges que ens aporta la xarxa per facilitar la canalització d’idees, de propostes de millora, de noves iniciatives i per compartir experiències. En definitiva, comptem amb un nou recurs, amb un “bloc”, un quadern de bitàcola, que estem convençuts us serà d’utilitat en relació amb el nostre objectiu fonamental que és la formació dels nostres fills.

Aprofito per a desitjar-vos un profitós i feliç curs a tots.

Miquel Soler i Pérez
President de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes
Col.legi Sagrada Família d’Horta

>>suggeriment: Per major comoditat et pots subscriure al bloc utilitzan el servei d’avís d’actualitzacions via mail que trobareu a la part superior de la columna lateral dreta d’aquesta página