Competicions Esports Extraescolars

octubre 27, 2010 de
File under: Comissió Esportiva 

Aquest cap de setmana ja s’han donat per iniciades la totalitat de les competicions de handbol, bàsquet i futbol.

 

Les webs de la Federació Catalana d’Handbol, de la Federació Catalana de Bàsquetbol i del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ofereixen actualitzacions periòdiques de resultats i classificacions. Però per facilitar-vos la recerca, a partir d’ara disposeu d’enllaços directes organitzats per esport, categoria i gènere. Tot des de l’apartat Els Esports a la columna lateral dreta de la pàgina principal del bloc.

 

>>suggeriment: Per major comoditat et pots subscriure al bloc utilitzan el servei d’avís d’actualitzacions via mail que trobareu a la part superior de la columna lateral dreta d’aquesta página