La loteria ja és a punt

octubre 29, 2010 de
File under: Comissió Assistència Social 

Durant aquesta setmana diversos voluntaris i membres de la Junta hem estat segellant fins a 9000 butlletes de la loteria de Nadal que ja és a punt per a ser venuda a partir d’aquest primer de novembre.

Aquest any el número que s’ha reservat ha estat el 49.629. Comptem amb publicitat de Sabora, l’empresa de catèring del Col.legi i amb la de la pròpia impremta dels talonairs, L’Escaire. Ambdós patrocinis aconsegueixen rebaixar el cost de la impressió. El preu de venda de cada papereta és de 2,5 eur, s’hi juguen 2 eur i  per tant el donatiu és de 0,5 eur.

Desde la Comisió d’Assistència Social us donem les gràcies per endavant i demanem la vostra participació en l’adquisició d’alguna papereta de loteria. D’aquesta manera col.laboreu en una tasca solidària d’ajuts econòmics per a les famílies que pertanyent a la nostra associació, tenen necessitats puntuals.

En els propers dies la Comissió d’Esports s’encarregarà de distribuir 280 talonaris que haurán de ser liquidats abans del pont de la Immaculada. Trobareu punts fixes de venda dels números a la recepció del col.legi, al poliesportiu, a la cantina i a la caseta d’esports.

>>suggeriment: Per major comoditat et pots subscriure al bloc utilitzan el servei d’avís d’actualitzacions via mail que trobareu a la part superior de la columna lateral dreta d’aquesta página