Col.laboracions amb Carumanda

novembre 4, 2010 de
File under: Relacions Públiques 

L’Ampa Safa Horta col.labora amb la ONG Carumanda amb donacions econòmiques que, cada any, es troben pressupostades i de les que s’encarrega de gestionar la Comissió de Relacions Públiques.

Aquests ajuts són, un pels projectes en general i l’altre la donació pel Projecte Equador que per les seves característiques especials s’aporta independentment. Per altre banda, també hi col.laborem quan aconsegueixen i ens suministren diferents tipus de material esportiu que utilitzem com a premis en el sorteig que, des de fa tres anys, efectuem en el transcurs de la Diada de l’Esport del mes de juny com a comiat de l’activitat esportiva extraescolar, abans de les vacances d’estiu.

Aquest material són samarretes, sabates, pilotes… artícles signats per esportistes d’élite, personatges mediàtics del món de l’esport -habitualment del futbol, bàsquet, handbol… encara que també hem entregat objectes del tenis, del motociclisme, etc. A Carumanda ens fan uns bons preus per tal d’ajudar-los en els seus projectes solidaris. Ens ajuden perquè obtenen aquests materials que resultarien molt més difícils d’aconseguir i que agraden molt els nostres joves esportistes.

Carumanda, que fa pocs dies ha complert el seu 10é aniversari, celebra aquest proper dissabte 6 de novembre a les 18:45 h al Teatre del Col.legi el Concert  Solidari 2010 amb la col.laboració de molts artistes coneguts pel jovent.

>>suggeriment: Per major comoditat et pots subscriure al bloc utilitzan el servei d’avís d’actualitzacions via mail que trobareu a la part superior de la columna lateral dreta d’aquesta página