Borsa de Voluntaris

novembre 11, 2010 de
File under: Ampa 

Avui posem en marxa la ‘Borsa de Voluntaris’, un grup de mares i pares associats que no disposen de massa temps per participar en la organització de les activitats de l’Ampa, però que puntualment ens poden donar un bon cop de mà.

Ens necessitem !!. Tots junts fem pinya. L’objectiu: la formació integral dels nostres fills.

Ompliu el formulari adjunt en funció de la disponibilitat temporal o bé escollint les activitats segons les vostres preferències. En apropar-se les dates de les activitats i en funció de les necessitats organitzatives contactarem amb vosaltres.

Gràcies per la vostra col.laboració !!

>>suggeriment: Per major comoditat et pots subscriure al bloc utilitzan el servei d’avís d’actualitzacions via mail que trobareu a la part superior de la columna lateral dreta d’aquesta página