146è Aniversari Germà Gabriel

novembre 22, 2010 de
File under: Relacions Públiques 

Aquesta setmana es cumpleixen 146 anys de la mort del venerable Germà Gabriel Taborin i, com la resta de la comunitat educativa, l’AMPA està convidada a participar de la celebració amb el Germà Gabriel i del sopar de Germanor del proper divendres, dia 26 de novembre. Seran moments entranyables per compartir en família.
Durant tota la jornada de l’Aniversari es faran diverses activitats festives i culturals a l’escola, de les que participaran tots el cursos i de les que gaudiran els nostres fills.

En el marc d’aquest esdeveniment, el diumenge 28 de novembre a les 12h del migdia, l’AMPA organitzarà l’Eucaristia del Fundador a la Capella de l’escola. Us esperem a tots el pares acompanyats del vostres fills. Ha de ser la Festa de la Participació. Una Festa en Família.
Acabada la misa, es farà entrega dels premis del concurs del Germà Gabriel Taborin als alumnes guanyadors. Molta sort a tots.

Descarregueu-vos aquí el programa d’actes publicat pel cole.

introdueix el mail per rebre les notícies a la teva bústia: