Els menuts del bàsquet

novembre 29, 2010 de
File under: Bàsquet, Comissió Esportiva 

Aquest any recuperem l’Escola de Bàsquet al SAFA amb l’objectiu de introduir l’esport i la diversió als més petits.

L’Escola de Bàsquet pretén ser la base sòlida des de la qual sortiran els futurs jugadors i jugadores dels equips de competició dels propers anys. El curs actual s’han inscrit 9 nenes i 5 nens que corren, criden i juguen durant els entrenaments, intentant mica en mica que el bàsquet sigui un esport on ells s’hi trobin a gust i el vulguin seguir practicant els propers anys.

El Prebenjamí mixt també és un nou equip creat aquest curs en el qual tots els jugadors/es comencen de 0 la pràctica del bàsquet. Aquest col·lectiu està format per 9 nenes i 4 nens i com l’Escola de Bàsquet, pretén la iniciació al món del bàsquet començant a familiaritzar les pilotes, les cistelles, el joc en equip i la diversió per a que els propers anys formin equips amb competició els caps de setmana.

Les dotze noies del Benjamí, són l’equip més petit que competeix actualment al Consell Escolar. En el seu segon any amb la mateixa Carol, les noies han assolit una tècnica molt bona per la seva edat i junt amb el gran col·lectiu que formen, s’ho passen d’allò més bé jugant a bàsquet.

De ben segur que amb esforç i ganes d’aprendre i passar-ho bé, serà un equip a tenir en compte els propers anys.

introdueix el mail per rebre les notícies a la teva bústia: