Una seixantena de pares a la xerrada-cafè

novembre 30, 2010 de
File under: Escola Activa de Pares 

L’EAP ens oferí el divendres passat un cafè i la possibilitat d’escoltar a Juanjo Fernández. Vam ser molts els pares que preocupats per l’ educació dels nostres fills i desafiant el fred i la mandra del divendres a la nit ens apropàrem a l’escola per veure si ens donaven les claus de “Com Ajudar els nostres Fills a Estudiar“.

En Juanjo Fernández ens va fer una presentació molt clara, realista, gens condescendent i sobre tot molt amena.  Acabàrem descobrint que no hi ha cap poció màgica que faci que els nostres fills aprenguin a estudiar a casa i facin bé les feines de l’escola  però per ajudar-nos ens va presentar un decàleg i un programa de 8 punts ple de paraules que tots coneixem  però a les que no donem prou importància: compromís, constància, motivació, ordre interior i exterior, confiança en les nostres possibilitats per ajudar i sobretot en les possibilitats dels nostres fills per aconseguir els seus propòsits.

Tots plegats passàrem una molt bona estona veient-nos reflectits en moltes de les situacions que serviren per contextualitzar les explicacions i sortírem disposts a posar en pràctica tots els punts del programa.

Animem a l’EAP perquè segueixi buscant ponents i temes tant interessants i ens tregui de casa algun divendres a la nit.

introdueix el mail per rebre les notícies a la teva bústia: