Subscriviu-vos que fa fred !!

desembre 1, 2010 de
File under: Ampa 

Sortegem 25 mantes polars de viatge entre tots vosaltres, els que ja us heu subscrit i els que us subscriviu al bloc abans del proper 20 de gener.

Gràcies al servei gratuït de Google Feedburner Mail us podeu subscriure via mail i rebre les publicacions del bloc directament a la bústia d’entrada de correu sense necessitat d’entrar al bloc per comprovar les novetats publicades.

Desde l’AMPA volem potenciar l’utilització del bloc i d’altres eines de la web social per tal de millorar la comunicació i participació entre tots els associats, a la vegada que ens apropem a la realitat digital del món en que vivim i en el que els nostres fills, no ens enganyem !!, ens porten clar avantatge.

Afanya’t !!… Tant si ja estas subscrit com si no, omple el següent formulari i participa en el sorteig.


Actualització a 20 de gener de 2011: Promoció finalitzada. En breu comunicarem els premiats.