Un nou llibre solidari

desembre 10, 2010 de
File under: Relacions Públiques 

L’Eva Correa i el seu equip posen a la venda la propera setmana al pati central del Cole, el nou llibre solidari “Un Mundo Azulinante”, que també compta amb la col.laboració económica de l’Associació de Mares i Pares.

Després de la gran acollida del llibre “As de Corazones”, que el curs passat va recaptar més de 6000 eur per a Haití, l’equip format pels mestres Eva Correa (escriptora), Marta Ruiz (il.lustració), Merche  Martínez (producció), Víctor Rodríguez i  Arantxa Araíztegui (correccions) i la col.laboració de Ferran Ruiz (maquetació) es va posar a treballar amb força i il.lusió en un nou projecte solidari destinat a la construcció d’una nova llar d’infants a Piccola Saggi a Bucaramanga (Colòmbia) per facilitar l’educació a més de 500 nens i nenes fills de famílies refugiades.

Un Mundo Azulinante és un llibre dirigit a tots els públics, on l’amor i la passió estan il.luminats per diferents tipus de sols que fan de la vida una aventura apassionant, com diuen els seus autors:

“Posa-li COR al teu NADAL, regalat unes gotetes de solidaritat, gran dosi d’ amor i passió, i sent a dins teu “UN MUNDO AZULINANTE”
.

Subscriviu-vos al bloc i participeu en el sorteig de 25 mantes polars