Teatre de Nadal

desembre 13, 2010 de
File under: Escola Activa de Pares 

Els nens i nenes de l’Escola Activa de Pares us conviden el proper dissabte dia 18 de desembre a les 20:00 h a la representació de l’obra de teatre nadalenca ‘La Posada de Elías y Mateo‘ al T.G.C. (Teatre Gran del Col.legi).El programa de la vetllada inclou l’animació a càrrec del Mag Xurret i la Pallassa , la visita del Pare Noel amb les tradicionals regals i el sopar de Nadal.

Qui ens vulgui acompanyar a l’hora del sopar, informar-vos que l’àpat tindrà lloc al menjador del Cole. El preu del menú és de 20 eur. cada adult i de 5 Eur els nens.i Cal fer la reserva contactant  amb la coordinadora de l’Escola Activa, l’Ana Sánchez al telèfon 669 659 334. Teniu temps fins el dijous 16. Us hi esperem !!

Subscriviu-vos al bloc i participeu en el sorteig de 25 mantes polars