Presentació del Pla Verd

desembre 21, 2010 de
File under: Ampa 

L’equip de sensibilització del Col.legi va presentar a la passada reunió el Pla Verd a l’AMPA i la proposta va ser molt ben rebuda pels pares i mares.

El passat mes es va informar d’aquest projecte iniciat aquest curs en el que s’han definit uns objectius ambientals per assolir en els propers cursos. Un projecte dinàmic i en el que hi participi tota la comunitat educativa.

Per aquest any es proposen les següents fites:

  • Disminuir el consum de paper a les classes.
  • Recollir selectivament el paper a les classes.
  • Utilitzar la web de l’escola i l’agenda per tal de reduir el nombre de circulars.
  • Crear una comissió ambiental d’alumnes d’ESO.
  • Pintar les papereres dels patis de colors per fer recollida selectiva.
  • Reduir la quantitat de brossa generada a l’hora de l’esmorzar, sobretot el paper d’alumini que és un material molt contaminant.

Per part de l’Ampa la primera acció ha estat la d’aconseguir un patrocinador. L´empresa Metropolitan House va acceptar participar en el projecte amb la seva publicitat i amb una aportació económica que ha permès l’adquisició i cessió a l’escola de 1.000 “Boc’n Roll”. El Boc’n Roll és un embolcall per als entrepans, reutilitzable i fet de roba i plàstic. Es repartiran als alumnes d’infantil i primària durant el mes de gener, després d’haver treballat aquest tema a la classe.  Agraïm el gest solidari de Metropolitan House com a una empresa compromesa amb la millora del medi ambient.

Subscriviu-vos al bloc i participeu en el sorteig de 25 mantes polars