Els Grimau a l’escola

gener 13, 2011 de
File under: Bàsquet, Comissió Esportiva 


El passat Dilluns 20 de Desembre, l’Escola va donar l’oportunitat als alumnes d’ESO d’escoltar d’aprop a alguns esportistes d’elit i conèixer els esforços i algunes anècdotes que han viscut al llarg de la seva trajectòria com a professionals.

El que ningú no sabia, era que el Roger Grimau, jugador del  Regal FC Barcelona de Bàsquet, repetiría presència al teatre del SAFA HORTA per segon any consecutiu, però aquest cop, acompanyat del seu germà Jordi Grimau, jugador del ASSIGNIA Manresa.
L’esclat d’aplaudiments i emoció per tenir a dos jugadors ACB a l’escola va fer sentir molt a gust els convidats, que moments més tard vàren rebre les interessants i perilloses preguntes dels alumnes del SAFA.
Cal agraïr la col·laboració de Gabriel Pérez que va facilitar la presència dels diversos esportistes!

(*) A la fotografía d’esquerra a dreta: Eric Martínez (Entrenador del Cadet i Preinfantil Masculí) Roger Grimau ( Jugador Regal F.C.Barcelona) Marta Pérez (Entrenadora Aleví i Prebenjamí Femení) Adrià Vàzquez (Coordinador de la Secció de Bàsquet i Entrenador del Cadet Femení) i Jordi Grimau (Jugador Assignia Manresa).
.
Subscriviu-vos al bloc i participeu en el sorteig de 25 mantes polars