Ampas a punt !

gener 20, 2011 de
File under: Ampa 

Aquesta serà una setmana intensa en sessions informatives i reunions pels membres de la junta que ens permetrà conèixer novetats de funcionament de les Ampas.

Vam començar dimarts amb la sessió informativa i d’actualitzacions Ampas a punt ! organitzada per la CCAPAC on, entre d’altres temes, es va abordar tot el relacionat amb la renovació d’estatuts de les Ampas que s’han d’escometre abans del proper 2 d’agost d’enguany.

A la mateixa hora a la seu del districte d’Horta-Guinardó alguns companys van assistir a la reunió sobre novetats en la convocatòria de subvencions pel 2011 quin termini per presentar les sol.licituds finalitza el 15 de febrer.

Avui dijous, com cada tercer dijous de mes, cel.lebrarem la reunió mensual de Junta. Serà la primera reunió d’aquest any en la que tenim molts temes  a tractar per desenvolupar d’ara fins a final de curs.

I per últim el proper dissabte una representació de la Junta assistirá al curs per a nous dirigents d’Ampas, on l’objectiu, entre d’altres , és reflexionar sobre el paper de les Ampas, la millora en la qualitat de la gestió a banda d’intercanviar experiències i reflexionar sobre les activitats i estratègies més habituals de les mateixes.