Qüasi quatre-cents esportistes

gener 26, 2011 de
File under: Comissió Esportiva 

En aquest curs 2010-2011 les activitats esportives extraescolars han experimentat un creixement significatiu del 27%, el curs anterior no arribàvem a 300 i a dia d’avui estem  amb 381 altes.

La novetat d’aquest any, el patinatge, ha estat un èxit de participació. Tenim 48 patinadores repartides en tres grups, dos dels quals tenen dos entrenadores. Les nenes van progressant poc a poc. La idea és que a la llarga puguin competir al CEEB.

En bàsquet, a nivell CEEB, hi ha set equips competint:

  • Tres equips de minibàsquet femení, que estan sent prou competitius: un benjamí, un prealeví i un aleví.
  • A nivell masculí, dos equips de mini, prealevins, “A” i “B”. El primer és potser més competitiu. El segon, donat que són pocs i han començat més tard, no estan assolint grans resultats però hi ha molt bon ambient. A més, hi ha un preinfantil mixte i un cadet, nou d’aquest any.
  • A nivell de Federació Catalana de Basquetbol, hi ha dos equips infantils i dos cadets, tan femenins com masculins. Els cadets i l’infantil femení estan competint a nivell B i l’infantil masculí, a nivell C.

En futbol-sala, tenim un equip a cada categoria des de prebenjamí fins a juvenil a nivell masculí. Com a novetat, al desembre es va inscriure un equip infantil femení que actualment competeix al CEEB, com els altres. Cal destacar el benjamí, l’aleví, el preinfantil, l’infantil i el juvenil masculí com a equips forts del col·legi.

Tenim escola de futbol-sala i bàsquet, és a dir, nens i nenes de 2n d’EP. D’altra banda, hi ha 25 alumnes que fan esport al migdia, repartits entre els tres esports col·lectius.

En relació a l’handbol, tenim dos equips de mini-handbol, de categoria prealeví i aleví, que competeixen en el CEEB, i dos equips que competeixen dins la Federació Catalana d’Handbol, l’infantil, a primera catalana,  i el juvenil, a segona catalana. Tots quatre equips estan fent un paper molt digne en les seves respectives competicions.