Les AMPAs…què són?

gener 31, 2011 de
File under: Relacions Públiques 

Volem compartir amb tots vosaltres la presentació que en Carles Armengol, secretari general adjunt de la FECC , va fer el passat dissabte 22 de gener al curs per a nous dirigents d’AMPAs al que varem assistir diversos membres de l’Ampa.

Què és i què ha de fer un AMPA?, quins són els mitjans de la relació família-escola?, quines són les funcions que ha de desenvolupar un AMPA?, quin és el seu funcionament legal?…són els punts básics de que va tractar la primera part del curs.

.

A la segona part del curs, la Maria Villalta ens va donar consells per millorar el funcionament de les nostres AMPAs a partir de les casuístiques en que ens hi trobem.

Algunes de les AMPAs assistents: Jesús Maria (Badalona), Arrels (Barcelona), Nostra Senyora del Pilar (Sentmenat), Sta Rosa de Lima (Canet de Mar), Pía (Igualada), Sant Medir (Barcelona), Maria Anna Mogas (Granollers), Dominiques (Manresa), Sant Gabriel (Viladecans), Maristes Sants-Les Corts (Barcelona), Voramar (Barcelona).