Roda el teu videoclip amb el mòbil

febrer 3, 2011 de
File under: Comissió Educativa i Cultura 

El proper dijous 17 de febrer a les 17:30h organitzem al Col.legi el taller ‘Roda el teu videoclip amb el mòbil’ dirigit a alumnes d’ESO i Batxillerat i impartit per l’ Alberto Tognazzi, director del Movil Film Fest i impulsor de la primera edició del ‘Roda al Metro de Barcelona’.

El programa inclou una breu introducció al llenguatge audiovisual i al format mòbil, el visionat i anàlisi de videoclips realitzats arreu del món…per passar tot seguit a l’acció!. S’escolliran un parell o tres de cançons (amb llicència Creative Commons), es conformaran 2-3 grups d’alumnes, farem brainstorming, dibuixarem l’storyboard i tot seguit a rodar !!!. Acabarem editant els vídeos en el propi dispositiu mòbil i els pujarem al Youtube de l’Ampa.

Jo dels vostres fills no m’ho perdria !!