¡Late Conmigo!

febrer 7, 2011 de
File under: Relacions Públiques 


El passat dilluns 31 de gener, membres de l’Ampa vam assistir a la primera reunió informativa de l’organització del XVIII Festival de la Canción Vocacional, que tindrà lloc els dies 2 i 3 d’abril al Teatre Auditori del nostre col.legi. Es tracta d’un Festival de cançons que acull a grups de post-comunió i confirmació de diferents comunitats de tots els col.legis Sagrada Familia d’Espanya: Gavá, Burgos, Palma de Mallorca, Madrid, Valladolid, Finisterre i Barcelona. Les cançons que el.laboren i interpreten els nens parlen de la vocació, de la crida de Deu, de les vocacions a l’actualitat,…..i més que un concurs es tracta de pregar tots plegats per les vocacions ja sigui cantant o col.laborant.

Cada any s’organitza en una comunitat diferent i aquest any toca l’organització al Departament de Pastoral SAFA HORTA. Nens i monitors s’instal.laran en el nostre cole el divendres, assaig i activitats el dissabte al matí i el Festival dissabte a la tarda. Des de l’AMPA organitzarem les activitats i allotjament pels pares dels nens cantaires que vinguin a acompanyar-los.

Tota la informació relacionada es pot seguir accedint directament a: http://lateconmigo.wordpress.com/

El lema del Festival serà ¡Late CONMIGO!; una clara invitació a participar, a conviure, a cantar, a sentir, a viure amb Deu… desde l’amor i possant-li cor.