La Xarxa: Un món d’oportunitats per aprendre i ser

febrer 8, 2011 de
File under: Escola Activa de Pares 


El proper dijous 17 de febrer a les 19 h la Dolors Reig ens visita al cole per parlar de ‘La Xarxa: Tot un món d’oportunitats per aprendre i ser‘, una xerrada-ponència adreçada a pares, mestres, i alumnes d’ESO i Batxillerat.

La Dolors és psicòloga social, docent a universitats i ponent a esdeveniments i congressos sobre els temes que investiga i dels que és formadora: innovació social, entorns col.laboratius, educació 2.0, innovació educativa, cibercultura, etc,…

Defensora de les xarxes ‘sociables’ més que socials, de l’aprenentatge informal per complementar el formal, d’educar la participació i actualitzar l’educació al món que vivim. Defensa internet com a repositora universal de coneixement, de noves possibilitats d’aprenentatge.

No us la perdeu, dijous 17 de febrer, després del taller Roda el teu videoclip amb el mòbil…quin dijous més complet ens espera !!

(foto del flickr de dreig)