Anem al Minicine

febrer 11, 2011 de
File under: Escola Activa de Pares 

L’Escola Activa de Pares us proposa el diumenge 20 de febrer a les 12h. una sortida al Minicine del Maldà, una altra manera de descobrir el cinema per a nens i nenes de 2 a 12 anys.

Al Minicine s’ofereix un cinema infantil diferent i de qualitat donant la possibilitat als joves espectadors la comprensió i l’experimentació del cinema mitjançant el següent format:

  • discurs de presentació de la pel.licula adaptat a l’edat
  • passada de la pel.licula
  • animat debat posterior on es faciliten recursos didàctics i pedagògics sobre l’obra presentada.

Azur y Asmar,  la pel.lícula que es projecte aquest mes, és una veritable obra d’art d’animació que no es pot perdre tant pels petits com pels grans. En aquesta ocasió la pel.licula està recomanada per a nens i nenes a partir dels 6 anys.

El preu especial pels associats de l’Ampa Safa Horta  subscrits al bloc és de 3 eur l’entrada  (gaudim d’un descompte del 25% sobre el preu de venda al públic en general).

Reserveu les vostres localitats omplint el formulari de sota i ens veiem a la porta del Maldà a partir de les 11:45 h del diumenge 20 de febrer !!! … i si per un imprevist al darrer moment no hi podeu venir us agrairem que ens aviseu vía formulari de contacte.