Invitació a l’Homenatge d’en David Barrufet

febrer 14, 2011 de
File under: Comissió Esportiva, Handbol 

Motivada per la seva vinculació d’antic alumne, el FC Barcelona ha tingut la gentilesa de convidar a tots els jugadors, entrenadors i delegats d’Handbol del nostre col.legi a l’Homenatge i la retirada de la samarreta amb el número 16 de David Barrufet el proper 27 de febrer al Palau Blaugrana. L’acte tindrá lloc a continuació del partit de Lliga de Campions que el Barça Borges disputarà contra el Chambery a les 17.15h.

La setmana vinent es distribuiran les invitacions a jugadors via delegats/entrenadors dels respectius equips.

Els pares interessats en adquirir entrades a preu públic de 13 eur apunteu-vos al següent formulari abans de divendres 18 de febrer a les 15 h. per poder gestionar amb el club amb suficient marge de temps.