Pocs però ben avinguts, són una pinya !

febrer 18, 2011 de
File under: Bàsquet, Comissió Esportiva 


El Pre-Aleví Masculí ‘B’ és un equip pràcticament nou, va començar l’any passat a jugar a Bàsquet al SAFA , va començar des de zero dirigit per en Jofre Vallejo.Està format per 8 jugadors, l’ Alex (de 6è d’EP), en Pau, en Guillem , en Marc , en Sergio A., en Saúl ,l’ Oriol ( de 5è d’EP) i en Sergio G. ( de 4art d’EP). Tot i que són pocs i van començar tard a jugar amb 8 o 9 anys, l’ any passat van arribar a semifinals, (força bé en el seu primer any) ho van aconseguir amb esforç i ganes d’ aprendre. Aquest any continuen amb el mateix esperit d’ aprendre i millorar el seu joc, entrenats per en Jofre, per segon any consecutiu.

Més d’ un cop i de dos, han hagut de jugar amb 5 jugadors, sense descansar. No els ha importat, ben al contrari, ho han fet pels companys que estaven malalts o que no podien venir. Malgrat tot, ells volien jugar molt bé.

Podrien destacar del Pre-aleví com a valors, que és un gran equip, fan pinya, s’ ajuden i es recolzen entre ells, hi ha molt companyerisme, es troben molt a gust, s’ ho passen molt bé tant en els entrenaments com en els partits de la competició de cap de setmana, on donen el màxim, no per guanyar o perdre, sinó com a afany de superació i fer-ho cada vegada millor. Quan un d’ ells es fa mal tots li fan costat. Tenen tots ells una cosa en comú, la passió pel bàsquet.


Els pares estem molt contents i orgullosos, per nosaltres no és cap sacrifici, anem i els acompanyem als partits i els animem força, veiem que juguen i s’ ho passen molt bé practicant un esport, adquirint i consolidant uns valors com treball en equip, responsabilitat, companyerisme, …que avui en dia tenim mancança
. No falten mostres d’ afecte, per part de tots els pares, els pans de pessic a l’ acabar el partit per reposar forces, patates xips, xupa-xups i xuxes algun dia que altre.

També nosaltres ens ho passen molt bé, l’ any passat aprofitant que jugaven un partit a Premià de Mar, van fer un dinar tots plegats a Arenys de Mar, al Restaurant Can Martínez, a final de temporada una sortida a la muntanya, Merendero d’ Arbúcies, per passar tot el dia tots plegats, i van compartir jocs, menjar,… va ser genial.

A la diada de l’ esport l’ any passat van participar tots . Fins i tot els pares van jugar un partit.

Aquest any hem fet un dinar tots plegats a la Casa los Navarros per celebrar el final de la primera fase i l’inici de les festes nadalenques.

Us convidem que vingueu a veure’ns en un partit, i si us animeu, estarem encantats de poder comptar amb algun membre més.