Xerrada Dolors Reig sobre la xarxa

febrer 22, 2011 de
File under: Escola Activa de Pares 


Us oferim el vídeo íntegre de la interessant xerrada que el passat dijous a la tarda ens va oferir la psicóloga Dolors Reig sobre la xarxa com a entorn obert d’aprenentatge.

La ponent va desenvolupar amb molta claredat la seva proposta educativa, encara lluny dels mètodes actuals d’ensenyament, basada en l’ús de les TIC  com a facilitadores d’un aprenentatge més autodirigit  de l’alumne i un paper del mestre, que sense perdre el seu rol, actui més com a ‘curador de continguts’ filtrant l’abundant informació disponible a la xarxa avui en día. Els pares vam reconèixer la nostra manca de formació en l’us d’internet i tot seguit es va generar un animat debat en el que no hi va faltar la participació dels mestres.

Fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’Ampa Safa Horta