Retirada de samarreta David Barrufet

febrer 24, 2011 de
File under: Comissió Esportiva, Handbol 

Com ja vam avançar, aquest proper diumenge 27 de febrer es celebrarà l’Homenatge amb la retirada de la samarreta a en David Barrufet i un nombrós grup de jugadors, entrenadors, delegats, mares i pares hi serem presents al Palau Blaugrana.

Degut a l’enorme espectació i demanda d’assistència que l’acte ha generat, més encara disputant-se prèviament un partit de Lliga de Campions davant el Chambéry Savoie, finalment disposarem de les entrades el mateix diumenge . Quedem tots convocats davant de la taquilla núm 8 del Palau (en front la FCBotiga Megastore) a les 16:30 h per així poder accedir-hi plegats.

Fóra bó anar-hi vestits amb l’equipatge esportiu de l’escola, almenys la samarreta perquè en David ens pugui identificar.

Algunes novetats més: primera, un equip de pares voluntaris s’ha estat treballant avui al cole una pancarta molt xula… segona, tindrem algun reporter acreditat del Canal Safa a peu de pista i tercera, farem retransmisió en directe pel twitter de l’Ampa.

Tot plegat per tal de viure una tarda inoblidable fent costat a un dels millors jugadors que ha donat la història del handbol del nostre país i d’arreu, un gran company i millor persona.

(*) Vídeo entrevista de gener de l’any passat al programa Divendres de TV3 amb imatges gravades amb en David al col.legi.

Fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’Ampa Safa Horta