Segueix-nos a Twitter

febrer 27, 2011 de
File under: Comunicació 


Des d’aquest cap de setmana ja es troba operatiu el nostre Twitter, un nou canal per a que pugueu seguir de forma immediata tot els temes relacionats amb l’Ampa.

 

Twitter és una xarxa social de microblogging que permetrà enviar missatges curts en web de no més de 140 caràcters que podran ser llegits per altres persones que tinguin l’interés de seguir-nos (followers) de la mateixa manera que nosaltres podrem seguir els temes de persones o entitats del nostre interés (following). En el contingut del’ tweet’ es poden incorporar enllaços a altres pàgines web, a fotos o a vídeos.

Com veureu, a la barra lateral dreta del bloc ja ha estat integrat un widget on apareixen els tres darrers ‘tweets’ (o piulades) més recents i que s’actualitzen automàticament cada minut.

Com que el twitter ens servirà per a comunicacions instantànies, per fer un primer tast de prova, començarem aquesta tarda de diumenge amb la retransmissió de l’homenatge i penjada de samarreta d’en David Barrufet, així com també amb la comunicació dels resultats amb microcrònica inclosa dels partits jugats el cap de setmana pels nostres equips. Veurem…