Parlament sobre el moment educatiu

febrer 28, 2011 de
File under: Relacions Públiques 

El passat dissabte 26 de febrer la Consellera d’Ensenyament Hble. Sra. Irene Rigau va assistir a la cloenda de la 4ª Trobada Familiar organitzada per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya al Casal Borja de Sant Cugat del Vallés.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

En aquest audio podreu sentir la intervenció de la consellera precedida per les de l’Enric Puig, secretari general de la FECC, na Merçe Rey, presidenta de la CCAPAC, i l’Esther Salat, regidora d’educació de l’Ajuntament de Sant Cugat.

L’ajut per nens d’escoles concertades de 0 a 3 anys, el fracàs escolar i la necessitat de recuperar els valors de la persona per enfortir lligams entre Família i Escola són els punts més destacats dels parlaments de cloenda de les jornades.