Torneig de bàsquet a Italia

març 2, 2011 de
File under: Bàsquet, Comissió Esportiva 


Els equips cadet A masculí i cadet femení de bàsquet defensaran el colors del Safa Horta participant en el Torneig Internacional de Montecatini 2011 que tindrà lloc en aquesta localitat italiana propera a Firenze durant els dies de Setmana Santa, del 21 al 24 d’abril.
.
Ambdós equips es desplaçaran en autocar i conviuran tots junts durant l’estada, mentre que alguns pares viuran també els seus dies de vacances prop dels jugadors. Un torneig organitzat amb la finalitat de viure una experiència més que de ben segur serà positiva per a tots, tant per la convivència com per la competició.
.
La participació en aquest torneig representant al Col.legi ha estat autoritzada per la pròpia direcció i compta amb la coordinació tècnica de la comissió d’esports i el suport de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes.
.
Es recorda a tots els participants que han de sol.licitar la TSE (Targeta Sanitària Europea). Poden fer-ho aquí.
Fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’Ampa Safa Horta