Donem la benvinguda…al Patinatge Artístic !!!

març 4, 2011 de
File under: Comissió Esportiva, Patinatge 


 

Una queixa prou estesa entre els pares sobre les activitats extraescolars al SAFA era la manca d’esports  amb majoritària participació femenina. Per la insistència d’algunes mares i per satisfer aquesta necessitats, aquest any hem presentat com  a nova activitat extraescolar ‘al cole’ el patinatge artístic.

Les inscripcions van desbordar la previsió mes optimista i el que havia de resultar un grup de 20 nenes es va convertir en un grup de 49. Les nenes van ser repartides segons el nivell tècnic en 5 categories. Els grups són dirigits per tres monitores, l’Ana Maria Yepes, na Carla del Puerto i l’Anna Sánchez-Arevalo. Totes tres tenen una àmplia experiència en aquest esport, i mostren una gran il·lusió en aquesta nova tasca de formació de futures patinadores.

Per donar més vistositat als girs, salts i cabrioles de les patinadores i amb l’aspiració de poder competir l’any que vé ja s’ha triat un equipament per a la nova secció de patinatge artístic SAFA. Es mantenen els tres colors tradicionals de la resta de seccions del col·legi, blanc, blau i verd. La presentació oficial s’efectuarà durant la Diada de l’Esport, el dia 11 de juny. Les nostres patinadores que ja han deixat enrrere els dies en que l’objectiu de l’entrenament era aconseguir dominar el seu cos damunt els patins i no caure gaires vegades, començaran aviat a preparar l’exhibició que ens mostraran aquell dia. Tots estem desitjant veure-us en acció !!!

Fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’Ampa Safa Horta