XL Asamblea Federación Nacional de APAs

març 9, 2011 de
File under: Relacions Públiques 


El proper cap de setmana tindrà lloc la XL Asamblea de la Federación Nacional de APAs de Colegios SA-FA , una cita anual que aquest any es acollida pel Col.legi SA-FA de Gavà.

El programa de la trobada s’iniciarà dissabte 12 de març a les 9:30h del matí, on des del col.legi de Gavà ens donaran la benvinguda a tots els representants de les APAs dels col.legis participants  (Burgos, Madrid, Palma de Mallorca, Gavà i Barcelona). En aquesta nova trobada i coincidint amb la quaranta edició, la ponència a desenvolupar serà La Federación Nacional de APAs , SAFA, AISF:  breve resumen histórico y situación actual. A continuació tindran lloc les presentacions i treball en comú que cada delegació té encomanada, en el nostre cas: Las AMPAs, garantes  y colaboradoras del ideario del Centro.

Havent dinat, i a primera hora de la tarda, un previ intercanvi d’experiències aprofitables pel futur treball de les AMPAs donarà pas a la pròpiament assemblea: la XL Asamblea de la Federación Nacional de APAs.

A la nit, el tradicional sopar de gala ens conduirà a l’entrega dels Premis SA-FA España 2011.

El programa pels acompanyants dels delegats de les APAs es centra dissabte al matí en una visita dels principals punts d’interés turístics de Gavà: La Colonia Güell, el Museu i, a la tarda, visita a les Mines Prehistóriques.

Diumenge tots els assistents, delegats i acompanyants, visitarem la Sagrada Família de Barcelona. Tornarem al col.legi de Gavà on, abans de dinar, celebrarem l’Eucaristia. En acabar, les diferents delegacions acomiadarem la trobada fins el proper any. Restarà tot un any de nova feina.