Safatrònic a la Gran Final FLL d’Espanya

març 10, 2011 de
File under: Comissió Educativa i Cultura 

Us presentem un vídeo gravat amb el grup de joves alumnes integrants de l’equip de robòtica Safatrònic poc abans de que marxin per participar a la Gran Final First Lego League d’Espanya que es cel.lebrarà a Bilbao aquest proper cap de setmana.

Després d’un primer premi amb Fast Way Safa com a millor projecte sostenible en la FLL Smart Move del 2009 i d’haver guanyat el passat mes de desembre al Cosmocaixa el premi al millor robot a la Challenge Body Forward 2010, classificant-se així per la gran final de Bilbao amb el seu projecte  biotecnològic Sweet Blood Cure, els joves integrants dels grups de robòtica i científica marxen cap a Bilbao amb el convenciment, una vegada més, que el que descobreixen és més important que el que guanyen.

Divertir-se emocionant-se amb la ciència i la tecnologia, foment de l’autoconfiança, el coneixement i les habilitats per a la vida , treball en equip, esports per a la ment…tot això és el First Lego League, un torneig internacional que aplega cada any més de 165.000 participants de 60 països de tot el món.

Des de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del Col.legi Sagrada Família d’Horta donem suport  i felicitem a alumnes i entrenadors de l’equip Safatrònic per la bona feina feta.

Molts ànims Safatrònics !!!