Anem al Minicine (II)

març 14, 2011 de
File under: Escola Activa de Pares 


L’Escola Activa de Pares us proposa el diumenge 20 de març a les 12h. la segona sortida al Minicine del Maldà, una altra manera de descobrir el cinema per a nens i nenes de 2 a 12 anys.

Al Minicine s’ofereix un cinema infantil diferent i de qualitat donant la possibilitat als joves espectadors la comprensió i l’experimentació del cinema mitjançant el següent format:

  • discurs de presentació de la pel.licula adaptat a l’edat
  • passada de la pel.licula
  • animat debat posterior on es faciliten recursos didàctics i pedagògics sobre l’obra presentada.

El Maquinista de la General, la pel.lícula que es projecta aquest mes, és una de les pel.lícules mes famoses de la història del cinema mut. Una pel.licula recomanada per a nens i nenes a partir dels 9 anys. Veure flyer.

 

El preu especial pels associats de l’Ampa Safa Horta  subscrits al bloc és de 3 eur l’entrada (gaudim d’un descompte del 25% sobre el preu de venda al públic en general).

Reserveu les vostres localitats omplint el formulari de sota i ens veiem a la porta del Maldà a partir de les 11:45 h del diumenge 20 de març !!! … i si per un imprevist al darrer moment no hi podeu venir us agrairem que ens aviseu vía formulari de contacte.

S’està carregant…