XXV Premis Safa Espanya

març 15, 2011 de
File under: Relacions Públiques 

Dissabte passat, dotze de febrer, el jurat del Premi SAFA Espanya XXV Edició format per membres del col.legi de Gavà va fer entrega dels trofeigs als guanyadors . El premi de la categoria B (alumnes de 4rt. d’ESO i de Batxillerat) va correspondre a l’alumna del nostre col.legi, na Alba Ponce Fernández de 4rt. d’ESO.

El tema d’aquest curs 2010-2011 ha estat: Ponle corazón. S’havien de presentar imatges o dibuixos efectuats o presentats per medis electrònics. L’Alba ens explica com va desenvolupar el seu treball i com va viure l’entrega de premis:

 

Des d’aquí volem felicitar la nostra guanyadora i animar-la a que segueixi en aquesta línia tan creativa. Bona feina. Felicitats Alba!!.

En aquests enllaços en blau podreu veure les actes del jurat del nostre col.legi per a la selecció dels representants en el concurs a nivell nacional i del jurat del premi a nivell nacional on hi figuren els noms del guanyadors.