Agenda21 i més

març 29, 2011 de
File under: Ampa 


Amb la idea de reafirmar la col.laboració de l’Ampa en el Projecte Pla Verd, presentat el passat mes de desembre per membres de l’equip de sensibilització del professorat, avui us donem a conèixer una sèrie d’actuacions que es pretenen posar en marxa a curt termini a la nostra escola i en les que ja hi estem treballant conjuntament.

  • Agenda 21 Escolar. Un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en el projecte planetari d’imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l’entorn més immediat.
  • Fons solidari de llibres i biblioteca. Prova pilot inicial d’aportació de llibres de text i lectura per donar cobertures d’assistència social a alumnes i reforçar l’ús del servei de biblioteca.
  • Recollida selectiva de residus. Contenidors de colors ubicats a diferents punts del col.legi
  • Comunicació telemática per reduir paper

Des d’aquí volem donar les gràcies als pares associats a l’Ampa que s’han ofert al Pla vía Borsa de Voluntaris i que estan  col.laborant en aquests projectes aportant les seves idees i coneixements . Ells fan que tot plegat esdevingui il.lusionant i que es pugui dur a terme. D’aquesta manera segur que hi guanyem molt !!, segur que hi guanyem tots !!