1,2,3 Safa !!!

març 30, 2011 de
File under: Bàsquet, Comissió Esportiva 


Fantàstic!!  Molt bé!! , el nostre equip de Bàsquet de Pre-Aleví Masculí A és ja el líder del seu grup (Grup 03) de la Lliga de la CEEB.

Els fruits comencen a recollir-se després d’ uns anys d’ afanys i de lluita. Dissabte guanyaàrem de forma clara el segon classificat els Escolapis de Sarrià de manera contundent tancant-los l´acta en tres quarts (es juguen un total de sis).

Per altra banda com que no en tenien prou,  el passat diumenge vàrem participar en el II Torneig de Bàsquet del Dia de l’ Esport del Col.legi La Salle Bonanova i assolirem la segona posició en perdre només de sis punts amb l’ anfitrió del Torneig en un partit molt disputat. Més abaix us mostrem el trofeu que volem compartir amb tots vosaltres.

Esperem que els premis i trofeus ens arribin ben aviat, tant al nostre equip com a totes les seccions esportives del SAFA.

1,2,3 SAFA !!!!