Perquè diem SI quan voldríem dir que NO?

abril 5, 2011 de
File under: Escola Activa de Pares 


Aquest proper divendres 8 d’abril a les 21h a la sala audiovisuals, en Jaume Fabró, llicenciat en Antropologia social i cultural i director d’Infantil i Primària de l’escola Mare de Déu de la Merçè – FEDAC Sant Andreu, desenvoluparà una interessant xerrada sobre els problemes dels límits amb els fills: ‘Perquè diem SI quan voldríem dir que NO?’

Es tracta d’una xerrada que preten ajudar mares i pares a prendre consciència de la necessitat i de la bondat dels límits, educativament parlant. Analitza les dificultats per a posar-los i mantenir-los i dóna algunes orientacions sobre les millors actituds i estratègies dels pares per ajudar els fills a madurar i créixer en autonomia, tot mantenint unes relacions familiars sanes (que no sense conflictes!).

1. Els motius

2. Per a què són bons els límits? els No?

3. Caracterísitiques d’un No ben donat, d’un límit ben posat

4. Les estratègies que té el nostre fill/a per a fer-nos desistir

5. I quan els fills transgredeixen un límit què fem? el càstig?

 

Dr.Jekyll and Mr.Hyde són el paradigma del dualisme, del dubte, treiem el monstre o l’angel ?, que fem amb els fills: SI/NO?… volem ser dimonis però ens surt l’angelet… volem ser rectes però ens torcem molt… Tenim un cas digne d’investigació i en Jaume Fabró ens pot donar un cop de mà. T’esperem a una sala ben plena, perquè tots els pares ens volem curar. Qué passarà??. Vine, no t’escapis, descobreix els límits, descobreix fins on podem arribar.

(*)  Als que veniu en cotxe podreu aparcar al pati central del col.legi…no hi han excuses !!

 

Fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’Ampa Safa Horta