Ja tenim la blava !!

abril 13, 2011 de
File under: Bàsquet, Comissió Esportiva 

Aquí la tenim!. La blava!!. És la nova segona equipació. La començarem a fer servir el proper curs, quan ens enfrontem a equips que portin samarreta blanca, segons la normativa de cada esport (bàsquet, futbol i handbol).Es tracta d’una samarreta de disseny i de composició idèntica a la blanca que utilitzem tradicionalment com a primera equipació. Colors del SAFA HORTA: samarreta blanca, pantalons blaus.

A partir del curs 2011-2012, els delegats hauran de sol.licitar la segona equipació a la caseta d’esports, com a màxim el dia abans del partit, i una vegada jugat, hauran de ser retornades rentades, com a màxim tres dies desprès de la seva utilització. No està permesa l’utilització d’altra vestimenta que la oficial en representació de l’escola.

Excepcionalment, els equips de bàsquet cadet femení i masculí en faran ús aquest curs, durant la seva participació al Torneig  Internacional de Montecatini 2011.