Proves de pas de nivell de patinatge

abril 14, 2011 de
File under: Comissió Esportiva, Patinatge 

El passat dissabte 9 d’abril van tenir lloc les primeres proves de pas de nivell de patinatge al col·legi amb la participació de 40 nenes que van haver de realitzar la coreografia del seu respectiu nivell individualment davant de tres jutges que qualificaren la realització de les dificultats respectives de cada nivell.

Tot i que era el primer cop que realitzaven una prova davant de persones que no eren les seves respectives entrenadores, i que en algun cas els nervis van jugar una mala passada, el resultat va ser molt bo: van rebre diplomes d’ iniciació, molts de patí blanc i també de patí grog.

Les entrenadores estem molt contentes amb els resultats que hem obtingut des del començament del curs fins a aquestes dates, les nenes han avançat moltíssim i esperem amb ganes la festa de l’esport per a que tots podeu gaudir del gran treball que han realitzat durant aquest curs.