La Diada de l’Esport, en diumenge

abril 15, 2011 de
File under: Comissió Esportiva 

El proper diumenge 5 de juny celebrarem la Diada de l’Esport. Per raons esportives hem avançat la data. Enguany serà una diada amb un nou i reptador format, amb un munt d’alicients que de ben segur engrescaran petits i grans.

Des de ja fa unes setmanes, una subcomissió formada per coordinadors, entrenadors, pares delegats, direcció i membres de junta de l’Ampa treballen per oferir als nostres esportistes la merescuda festa de final de temporada. Una traca.

Qui encara no estigui suscrit al bloc, us recomanem que no esperi més, és el moment, ja que al tornar de les vacances de Setmana Santa anirem desvetllant mica en mica el contingut del programa i les seves sorpreses.

Quines ganes !!. Ja redoblen els timbals!!… Facin joc!!…

Fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’Ampa Safa Horta