L’Handbol del Safa al Palau

maig 4, 2011 de
File under: Comissió Esportiva, Handbol 


Els propers dissabtes 7 i 21 de maig els Prealevins i Alevins d’Handbol del SAFA-Horta jugaran al Palau Blaugrana, es a dir, durant el descans dels dos darrers partits de lliga que al FC Barcelona Borges li resten per disputar a casa.

El dissabte el Barça d’handbol s’enfrontarà a l’Ademar de Lleó en un partit que, de guanyar o empatar, permetrà als de Xavi Pascual fer-se amb el títol de lliga dues jornades abans de la finalització de la competició. Serà tot just aquest dia, en que es preveu una gran assistència de públic a les grades del Palau, quan el Prealeví del SAFA-Horta disputarà un partidet contra el Farigola de Vallcarca durant la mitja part.

I el 21 de maig, que el FC Barcelona Borges s’enfrontarà al BM Antequera i que, presumiblement oferirà la copa de campió de lliga a la seva afició, será l’Aleví del SAFA-Horta qui disputarà el seu partit en aquest cas contra el Club Handbol Salou.

El FC Barcelona ens entregarà invitacions que seran distribuïdes el día del partit a jugadors, familiars, entrenadors i delegats d’handbol del cole. Els pares dels jugadors rebran instruccions específiques en relació a la logística a seguir el día del partit.

Volem agrair a la secció d’Handbol del FC Barcelona la predisposició i facilitats donades al SAFA-Horta durant la temporada en que molts nens acompanyats dels seus pares i entrenadors han pogut gaudir del millor handbol.