Exposició Concurs de Primavera

maig 11, 2011 de
File under: Comissió Educativa i Cultura 

Des d’avui dimecres i fins dissabte després del festival estarà oberta a les familíes l’exposició dels treballs seleccionats del Concurs de Primavera 2011 que han fet els nens i nenes des de primer d’Educació Infantil fins a Batxillerat. Trobareu també els dibuixos que van pintar els Infants des de P3 el dissabte 30 d’abril al pati del cole.

Treballs, tots relacionats amb el tema del BOSC, amb el format adaptat el format al nivell dels diferents cursos. Tema escollit per ser aquest any l’Any Internacional del Bosc.

Podreu veure els treballs (obres d’art i ciència) des de les 17.15h fins a les 18.15h a la Sala d’Exposicions (aula colindant amb la Biblioteca). Hi trobareu molt i molta feina en tan pocs metres quadrats, des de poesies i redaccions fins a murals, fotografies, dibuixos i a més, sabreu quins son els guanyadors de les categories de Ciències, Jocs Florals, Dibuix i Fotografia de pares i alumnes.

Els nostres fills han fet molt bona tasca!!! No us ho podeu perdre!!!

Actualització a 12/05/2011: dissabte 14  la sala d’exposicions romandrà oberta des de les 17h fins el final del festival del dia de les families. Els alumnes podran passar a recollir els seus treballs una vegada s’hagin atorgat els premis.