Homenatge a les famílies

maig 12, 2011 de
File under: Comissió Educativa i Cultura 

Recordeu: El dissabte 14 celebrarem el Festival Homenatge a les Famílies. Des de l’AMPA us convidem a tots per tal de gaudir d’un dia molt especial al Teatre de l’Escola.
Com que és sorpresa i vosaltres sou els homenatjats, no us hauriem d’explicar gairebé res. El que passarà al teatre de l’escola a partir de les 17:00h és un secret molt ben guardat pels profes però no tant pels nens que, a hores d’ara, es troben davant de la pantalla de l’ordinador amb el ‘youtube’ assajant la cançó que els hi ha tocat interpretar. No sabem de cert qué ens espera el dissabte, però el que si podem garantir es un sobredosi d’entusiasme i moltes ganes de fer-ho bé per part dels nens.

Aquesta diada que es celebra a diferents centres SAFA va ser en un principi un dia dedicat a la figura de la mare pel fet que era a principis de Maig, el mes de Maria, però més tard es va consolidar con el Dia de les Famílies.

Des d’aquest  moment volem donar les gràcies als professors i col.laboradors que estan engrescant i ajudant els nostres fills a participar en aquesta festa tant bonica.

Per a qualsevol consulta, no dubteu en dirigir-vos als membres de l’AMPA que vetllarem pel bon funcionamnet per tal que tots plegats gaudim de la Festa, ahhh!!! i no us preocupeu que ens identificareu molt ràpid!!!!.