Cartell de la 44a Diada de l’Esport

maig 17, 2011 de
File under: Comissió Esportiva 

Us presentem el cartell oficial de la 44ena Diada de l’Esport que es cel.lebrarà a la nostra escola el proper diumenge 5 de juny durant tot el dia.

Dissenyat des de Palma de Mallorca per en Luis Imperiale, es tracta d’un cartell que disposa la torre neoclàssica de Can Carabassa en el centre del dibuix, de la que emergeix un títol amb tipografía d’aire infantil dins d’un cel vectorial aturquesat com el color del nostre equipatge esportiu. Al voltant es mostren les pilotes dels diferents esports que practiquem , així com els patins, èxit novetat d’aquest curs.

El cartell recupera el nombre d’edicions efectuades i utilitza el terme de ‘Diada’ per tal de reforçar que serà un format ‘tot un dia’.  A la base del poster, el text anuncia les activitats que es realitzaran aquesta ‘Diada’ d’homenatge a tots els nostres esportistes.

Descarregue-vos aqui el cartell en diferents tamanys