Una rifa oberta a tothom

maig 20, 2011 de
File under: Comissió Esportiva 


Un dels actes previstos al migdia de la Diada de l’Esport serà la celebració d’una rifa ‘oberta’. Sortejarem 3 samarretes signades per 3  destacats jugadors del Barça i 3 packs familiars d’estada de cap de setmana a l’hotel de l’Avi del Barça (Berguedà).

Enguany a més a més de la tradicional rifa d’articles esportius, signats per mediàtics que es fa al pavelló entre els esportistes del SAFA-Horta abans de la cloenda, hem organitzat una altra rifa complementària oberta a tothom, que vulgui participar, per tal de recaptar fons per sufragar part de la despesa adicional que comporta un muntatge com el d’aquest any.

Ja estan a la venda les butlletes. Hem previst distribuir talonaris de  10 paperetes entre els esportistes. També podreu aconseguir-les als punts de venda habituals: Can Carabassa -secció esportiva- i a la recepció del cole. El preu de venda de cada butlleta será de 1 eur.

Compra les teves butlletes i ajudans a fer una diada inoblidable !!…per només 1 Eur !!