Pares, us necessitem !!

maig 24, 2011 de
File under: Comissió Esportiva 


Pares, us necessitem !!. Us necessitem per donar un cop de mà en l’organització de la Diada de l’Esport del día 5.

Els membres de la Junta de l’Ampa fem una crida a tots els pares d’esportistes del SAFA-Horta. El proper diumenge 5 de juny passaran per la nostra escola més de 1200 esportistes integrants de més de 160 equips i que jugaran més de 80 partits. No s’ens escapa que aquesta ‘Diada’ es tot un repte organitzatiu. L’actitud i il.lusió que ens transmeten coordinadors, entrenadors, jugadors,etc…és el que ens dóna les forçes per a seguir treballant perque la Diada resulti un éxit impecable. Ens juguem el prestigi. Fem equip!!. T’hi apuntes?.

El proper divendres estas convocat a una reunió amb pares delegats d’equips i voluntaris. Si vols formar part de l’equip organitzador de la Diada omple el següent formulari i t’esperem el proper divendres 27 de 17:30h a 18:30h a la Sala Polivalent.