Juga i dona suport al Safa Catalònia

maig 27, 2011 de
File under: Comissió Esportiva, Handbol 


Aquest proper diumenge 29 de maig a les 12h al poliesportiu l’equip d’handbol CEH SAFA Catalònia ha preparat una exhibició per els nens esportistes del col.legi en ocasió del partit de tornada de 4arts de final per ascendir a la 3a divisió de la Lliga catalana d’Handbol.

L’equip federat format per la major part de jugadors ‘ex-safa’, alguns actualment entrenadors dels nostres fills, es juga demà passat la classificació davant el CH Sant Miquel després d’haver empatat a 25 en el partit d’anada. Conscients de la importància que té aquest partit, el club que es considera la continüitat natural per tots els ‘handbolistes’ que surten del SAFA, han volgut dotar d’un alicient extra a la eliminatòria i realitzaràn una exhibició en la que hi podràn participar els nens que ho desitjin.

Com recordareu, bona part dels integrants del SAFA-Catalònia van col.laborar en l’organització técnica de la Jornada d’Handbol del passat mes de novembre.

Ara es el moment d’omplir les grades del poliesportiu per donar-los suport. Amants de l’handbol…no hi falteu !!