Programa de mà de la Diada

maig 31, 2011 de
File under: Comissió Esportiva 


Vols saber quins són els horaris de tots els partits del diumenge? Vols saber on es desenvoluparan les diferents activitats? No vols perdre’t l’exhibició de patinatge?. Ara tens tots els horaris de la Diada de l’Esport a l’abast d’un “click”.

Descarregat aquí el programa de mà de la 44a. Diada de l’Esport.

Tota l’organització volem que aquesta Diada sigui un reconeixement a tots els esportistes de l’escola i un motiu per passar el diumenge en família gaudint amb l’esport dels nostres fills.

No us podeu perdre la Rifa especial que hem preparat per les 13:30h al replà del pavelló vermell i de la que tots ens esteu ajudant a vendre tiquets. Amb aquesta rifa volem fer front a una part de les despeses que comportarà aquesta Diada mes extensa i costosa que les anteriors.

A més, per agafar força entre partit i partit, el nostre bar estarà obert tota la Diada i per només 2,80 euros tindràs 1 beguda i 1 entrepà.

Us hi esperem a tots !!