La pluja ajorna ‘La Diada’

juny 5, 2011 de
File under: Comissió Esportiva Per motius climatològics i a partir de les 8:30 del matí, amb l’arribada a la recepció de l’escola dels primers equips convidats, hem hagut de suspendre la 44a Diada de l’Esport.

La pluja ha fet acte de presència la matinada de diumenge. Era tan impossible la pràctiva de l’esport mentre plovia com posteriorment després de la pluja, ja que els camps de joc mullats resultaven impractibles i no cumplien les mínimes condiciones de seguretat pels jugadors.

Agraïm a tots el participants de la Diada, a tots els que heu participat en el muntatge d’un event com aquest (equips convidats, equips de casa, àrbitres, jugadors, delegats, coordinadors, infermeria, mares i pares, etc…) la vostra col.laboració, la paciència i la comprensió per l’esforç i la feina que us ha comportat la celebració, així com les il.lusions compartides.

Estem treballant en una nova data per tal de celebrar des de primera hora, i amb moltes ganes i forces renovades, el que avui no ens ha estat possible començar. Contactarem amb tots vosaltres per organitzar i gaudir plegats d’una Diada inoblidable.

2 Comments on La pluja ajorna ‘La Diada’

    […] sistema de competició triangular amb més de 30 escoles i clubs convidats. Comptem que diumenge, si no ens plou, passaran pel Col.legi més de 1000 […]

  1. 1,2,3 DIADA !!! : AMPA SAFA Horta on Dc, 12th juny 2013 1:34 am
  2. […] A la tercera va la vençuda! Per fi el passat 2 de juny vam tenir una 46a Diada a de l’Esport que va brillar en tots els sentits. El sol lluïa a primera hora del matí això ens va omplir d’optimisme ja que en edicions anteriors la climatologia no ens havia acompanyat. […]