Presentació Ampa a nous pares de P3

juny 8, 2011 de
File under: Relacions Públiques 


El passat dia 23 de maig vaig escoltar la presentació de la coordinadora Emma, ella que recentment ha estat mare, ens animava a com ensenyar els nostres fills a treure’s aquelles possibles pors que poden tenir en el seu primer dia… i com?, doncs avançant-nos i anar preparant aquell camí, abans que arribi el setembre. Parlar-los de: On aniran??, qui serà el seu profe??, a quina classe treballaran??, de que si la de les ambulàncies o la dels estels, i que el somriure de la seva mare els acompanyarà en un fins després, i que a l’hora establerta, a la sortida, tornarà a recollir-los…

Jo formo part de la junta de l’AMPA, però ai!! soc mare i vaig recordar com el primer dia de P3 de la meva filla, ella va plorar, i jo vaig marxar angoixada. Al sortir de classe em va dir: “he conegut a Marta, Jessy”, i em va dir lo bé que s’ho havía passat… “tinc noves amigues”…; i això era ahir, i malgrat tot, la setmana passada vam celebrar la festa de comiat del seu batxillerat, i va plorar igual… per motius diferents… les pors, les inquietuds, no deixen de ser les meves, les nostres, que dia a dia… fem el camí de la mà d’ells, i en aquest camí que comenceu ara vosaltres, us donem la benvinguda i també la mà, per a que junts fem una AMPA OBERTA per a tots… on tots ens necessitem i compartim moments en el SAFA, una gran família… la nostra…