El 18 de juny, nova data per la ‘Diada de l’Esport’

juny 10, 2011 de
File under: Comissió Esportiva 

Ja tenim nova data per la celebració de la 44a. Diada de l’Esport: el proper dissabte 18 de juny.

Després del desencant del passat diumenge finalment hem pogut quadrar-ho tot i establir una nova data que permeti escometre amb garanties la celebració de la tan esperada ‘Diada de l’Esport’. Conscients de les espectatives favorables generades i l’actitud col.laborativa d’uns i altres renovem il.lusions i ens posem a treballar des d’aquest moment per dur a terme el programa previst i fer d’aquesta jornada una autèntica festa d’homenatge als nostres esportistes. Sense ells no som res.

En breus dies convocarem una nova reunió amb els voluntaris i tindrem novament disponible  en aquest espai la programació definitiva de partits.

Gràcies a tots per la vostra comprensió.