Els comptes de l’Ampa auditats

juny 16, 2011 de
File under: Comissió tresoreria 

Aquest dimarts van ser auditats els comptes de l’Ampa.

Com cada any quan finalitza el curs, els comptes de tresoreria de l’associació son revisats per dos associats que de forma voluntària es van oferir per aquesta tasca a la darrera Assemblea General de juny de 2010.

Durant la sessió, que sol durar un parell d’hores, es posa a disposició del censors tant els comprovants dels ingressos i despeses pagades durant el curs, com els extractes de moviments i saldos bancaris quadrats.

L’estona es enriquidora per tots els assistents doncs pels uns permet conèixer en primera persona detalls de la vida econòmica de l’associació, i per altres rebre feedback que es pot traduir en millores a aplicar en posteriors exercicis.

Aviat celebrarem l’Assamblea General d’aquest curs 2010-2011. Vols ser voluntari censor de comptes?…només son dues horetes a l’any!